Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sensor Tower: $7,7 δισ. ξόδεύτηκαν για video games σε iOS και Android τον Αύγουστο

*
Με βάση τη μηνιαία έκθεση της εταιρείας αναλύσεων Sensor Tower, τον Αύγουστο του 2021 ξοδεύτηκαν $7,7 δισ. παγκοσμίως, με σκοπό την αγορά video games και συναφούς περιεχομένου, για φορητές συσκευές. Επιπλέον, τα έσοδα του κλάδου σημείωσαν αύξηση της τάξης του 8,6% σε σχέση με ένα έτος πριν.

Ο τίτλος με τα περισσότερα κέρδη ήταν το PUBG Mobile της Tencent, με $270 εκ. Το ακολούθησαν το Honor of Kings της ίδιας εταιρείας, με $256,2 εκ. το Genshng Impact και το Fate/Grand Order της Sony Anuplex, με $133,8 εκ. Όσον αφορά το τελευταίο, τα έσοδά του ξεπέρασαν τα $5,5 δισ. από την ημέρα που κυκλοφόρησε.


Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της Sensor Tower δεν περιλαμβάνουν πληροφορίες από third-party Android στην Κίνα ή άλλες περιοχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*