Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sensor Tower: Έσοδα $237,2 εκ. για το PUBG Mobile τον Ιανουάριο του 2022

*
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Sensor Tower, το PUBG Mobile ήταν το παιχνίδι με τα περισσότερα έσοδα τον Ιανουάριο του 2022, ενώ το Garena Free Fire εκείνο με τα πιο πολλά downloads. Το πρώτο προσθεσε στα ταμεία της Tencent περίπου $237,2 εκ. από τα οποία. το 64% προέρχεται από Κινέζους παίκτες. Πίσω του το Honor of Kings, της ίδιας εταιρείας, με έσοδα $233,2 εκ. Από αυτά, το 96% από το κοινό της Κίνας. Στην τρίτη θέση το Genshin Impact της MiHoYo, για το οποίο οι παίκτες ξόδεψαν $208,7. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα Candy Crush Saga και Roblox.

Τον Ιαναουάριο δαπανήθηκαν περίπου $7,4 δισ. σε τίτλους για φορητές συσκευές, μέσω Google Play και App Store, αριθμός που αντιπροσπεύει μείωση κατά 7% από έτος σε έτος.


Το Garena Free Fire πρώτευσε στον αριθμό των downloads, με 24 εκ. και αύξηση 51% από έτος σε έτος. Στη δεύτερη θέση το Subway Surfers της Sybo Games με 23,7 εκ. downloads, κατά 58,6% περισσότερα συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2021. Στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση τα: Roblox, Candy Crush και Race Master 3D της SayGames.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 5,2 δισ. downloads μέσω App Store και Google Play και πρώτη χώρα ήταν η Ινδία με 761,8 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*