Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shaq Fu: A Legend Reborn - Δωρεάν για τους κατόχους NBA Playgrounds σε Switch

*
Η Saber Interactive γνωρίζει ότι η κατάσταση με το online play του NBA Playgrounds στο Nintendo Switch δεν είναι η καλύτερη δυνατή και γι αυτό ετοιμάζει μια χειροπιαστή συγγνώμη. Όταν το Shaq Fu: A Legend Reborn τελικώς κυκλοφορήσει, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στους κατόχους του NBA Playgrounds για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για να σας “πιάνει” η προσφορά θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το NBA Playgrounds πριν κυκλοφορήσει συγκεκριμένο update για τον τίτλο που υπόσχεται να βελτιώσει πολύ την κατάσταση στο online. Αν τελικά δεν τα καταφέρετε, το Shaq Fu: A Legend Reborn θα κυκλοφορήσει και σε PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U το φθινόπωρο, οπότε έχετε αρκετές επιλογές για το που θα το αποκτήσετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • clapiotis
    • "Η Saber Interactive γνωρίζει ότι η κατάσταση με το online play του NBA Playgrounds στο Nintendo Switch δεν είναι η καλύτερη δυνατή". Δεν είναι η καλύτερη δυνατή; Μάλλον λάθος μετάφραση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καθόλου online play για το ΝΒΑ Playgrounds στο Nintendo Switch.

*