Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shovel Knight Pocket Dungeon: Ανακοινώθηκαν τρία πακέτα DLC και ένα δωρεάν update

*
Η Yacht Club Games και η VINE ανακοίνωσαν ένα δωρεάν update και τρία DLC πακέτα για το Shovel Knight Pocket Dungeon. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Το δωρεάν update θα περιλαμβάνει διορθώσεις bugs, νέες βελτιώσεις σχετικά με το quality of life και νέες επιλογές προσβασιμότητας.


Πλέον οι παίκτες θα μπορούν να ελέγχουν το πόσο γρήγορα θα γεμίζει το Board όταν πέφτουν στην μάχη. Θα υπάρχουν νέα πορταίτα, θα είναι εμφανές το επίπεδο της CPU, και θα συμπεριληφθεί και ένας νέος χαρακτήρας, ο Random Knight. Ο μυστηριώδης αυτός πολεμιστής θα εμφανιστεί στο camp αφού έχει συγκεντρωθεί ένας εύλογος αριθμός ιπποτών.

Σχετικά με τα πακέτα DLC, θα υπάρχει οnline vs mode, όπου οι παίκτες μπορούν να αναμετρηθούν με φίλους τους από όλον τον κόσμο. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμα mod support features για την έκδοση του παιχνιδιού σε PC ενώ θα υπάρχουν και πολλοί νέοι χαρακτήρες, εχθροί, relics, bosses, αντικείμενα, κρυμμένα μυστικά κ.τ.λ.

Το Shovel Knight Pocket Dungeon είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*