Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Showcase trailer για το Expeditions: Rome

O publisher THQ Nordic και η developer Logic Artists δημοσίευσαν ένα showcase trailel για το turn-based strategy RPG, Expeditions: Rome, που θα κυκλοφορήσει σε PC (Steam). Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον creative director Jonas Waever και τον lead producer Sonat Ozturk να μιλάνε για το σύστημα μάχης, τον κόσμο της Ρώμης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του νεαρού Legatus, ο πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε από έναν πολιτικό του αντίπαλο, κάτι που τον ανάγκασε να φύγει από τη Ρώμη και να βρει καταφύγιο σε μία εκστρατία για την καταπολέμηση μια εξέγερσης στην Ελλάδα. Σιγά, σιγά θα αυξήσετε την στρατιωτική σας ισχύ και θα γίνετε ο Legatus που όλοι θα σέβονται και θα φοβούνται. Εσείς αποφασίζετε για το πως θα σας βλέπουν οι πληθυσμοί από τα δάση της Γαλατίας έως ακτές της Ελλάδας. Ως κάποιον με σιδερένια πυγμή ή κάποιον που αφήνει πάντοτε ανοιχτό το παράθυρο του διαλόγου; Όλες οι επιλογές έχουν τον δικό τους αντίκτυπο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*