Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shuhei Yoshida: Οι developers μάς λένε πως η ανάπτυξη στο PS5 είναι πιο εύκολη από ποτέ

*
Το τελευταίο τεύχος του Dengeki PlayStation magazine έχει μια συνέντευξη του Shuhei Yoshida, στην οποία το υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony μιλάει για την ευκολία ανάπτυξης games στο PS5. Ο Yoshida σημειώνει ότι το PS3 ήταν η κονσόλα που ταλαιπώρησε περισσότερο τους developers και πως η Sony δημιούργησε το PS4 για να διορθώσει άμεσα τα όποια λάθη έγιναν σε αυτόν τον τομέα. Τόνισε ακόμη πως οι δημιουργοί δεν μπορούν να εστιάσουν στο τελικό αποτέλεσμα αν προσπαθούν μονίμως να λύσουν τα προβλήματα που τους δημιουργούν κάποια εμπόδια στο hardware. Η τακτική της ιαπωνικής εταιρείας ακολουθήθηκε και στο PS5 και ο Yoshida σημειώνει πως οι developers αναφέρουν πως το PS5 είναι η κονσόλα που τους έχει λύσει τα χέρια σε αυτό το επίπεδο. Σε λίγους μήνες θα είμαστε -σαφώς- σοφότεροι και επί αυτού του θέματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ελπίζω όταν με το καλό κυκλοφορήσει το PS5 να είναι όσο είναι δυνατόν, οικονομικά προσιτό.
      Εύχομαι να κυκλοφορήσει και κάποτε κονσόλα με 2 TB.

*