Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skin που θα προκαλέσει αντιδράσεις έρχεται στο νέο update του Call of Duty Warzone

*
Το mid-season update του Call of Duty Warzone πλησιάζει και -δυστυχώς για τους παίκτες- θα επαναφέρει κάτι σαν το “Roze” skin που είχε ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Στο νέο περιεχόμενο που θα παρουσιαστεί θα βρίσκεται το Special Ops: Pro Pack που θα έχει ένα νέο μαύρο skin για τον operator Portnova. Ωστόσο, το cosmetic αυτό θυμίζει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το “Roze” skin και δέχτηκε αρκετά έντονη κριτική στο Call of Duty: Modern Warfare Season 5. Ο λόγος αυτών των αντιδράσεων έχει να κάνει με το ότι λόγω του χρώματος κρύβει αρκετά τον παίκτη μέσα στο περιβάλλον, δημιουργώντας ανισορροπίες και πολλά θέματα camping παικτών σε διάφορα σημεία. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα του “Roze” skin στο παρακάτω video.



Δείτε τι άλλο έρχεται στις 15 του μήνα, μέσα από την παρακάτω εικόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*