Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sonic Colors: Ultimate, Sonic Origins και μερικές ακόμα ανακοινώσεις στο Sonic Central event της Sega

Ένα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια του Sonic the Hedgehog επιστρέφει υπό μορφή remaster. Όπως ανακοίνωσε η Sega, το Sonic Colors αλλάζει τίτλο σε Sonic Colors: Ultimate και θα λανσαριστεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 2010 και σύμφωνα με τη Siega, η νέα έκδοση θα έρθει εκπληκτικά γραφικά, νέα χαρακτηριστικά, ένα νέο game mode και βελτιώσεις στο gameplay. Θα συνοδεύεται από ένα animated tie-in με τίτλο Rise of the Wisps. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το καλοκαίρι. 



Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι το επόμενο παιχνίδι της Team Sonic θα λανσαριστεί μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC, δίχως να δοθούν επιπλέον λεπτομέρειες.



Για τους λάτρεις των κλασσικών παιχνιδιών υπάρχει η συλλογή Sonic Origins, που θα περιλαμβάνει τα Sonic the Hedgehog, the Hedgehog Sonic 2, the Hedgehog Sonic 3 & Knuckles και Sonic CD. Παράλληλα η σειρά anime του Neflix απόκτησε τίτλο: Sonic Prime.



Επιπρόσθετα, το Sonic Mania και το Team Sonic Racing είναι ήδη διαθέσιμα για την υπηρεσία cloud Amazon Luna. Από 1η Ιουνίου, τα δύο αυτά παιχνίδια, μαζί με το Sonic Forces θα τοποθτηθούν στον κατάλογο του PlayStation Now.  Τέλος, από 24 Ιουνίου, το Sonic Mania θα γίνει διαθέσιμο για PC, μέσω του Epic Games Store. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*