Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony, Microsoft και Nintendo στριμώχνουν τους publishers για τα loot boxes

*
Σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, Sony, Microsoft και Nintendo, όλες μέλη της ESA, θα υοθετήσουν τέτοιες πολιτικές που θα απαιτούν από από τις εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών να αποκαλύπτουν στους καταναλωτές τις πιθανότητες των loot boxes.

Η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε νέους τίτλους αλλά και παλαιότερους που μέσω νέων updates προσθέτουν μηχανισμούς που έχουν να κάνουν με loot boxes. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οποιεσδήποτε πιθανότητες αφορούν την απόκτηση εικονικών αντικειμένων σε παιχνίδια, θα πρέπει να αποκαλύπτονται.


Ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα παραδοσιακά loot boxes αλλά random items, οι πιθανότητες θα πρέπει να φανερώνονται, κι έτσι μένει ελάχιστος χώρος για παρανοήσεις ή "παραθυράκια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*