Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: 100 εκ. PS4 στα καταστήματα και μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά

*
Η επέλαση του PS4 συνεχίζεται και η Sony ανακοίνωσε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τις πωλήσεις της κονσόλας, στο κλείσιμο του πρώτου τριμήνου για το νέο οικονομικό της έτος. Έτσι, η κονσόλα έχει καταφέρει να φτάσει τα 100 εκατομμύρια απεσταλμένα τεμάχια μέχρι και τα τέλη Ιουνίου 2019, κάτι που σημαίνει πως αυτός ο τεράστιος αριθμός έχει φύγει από τις αποθήκες της για τα καταστήματα λιανικής. Ειδικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου οικονομικού έτους (Απρίλιος 2019-Ιούνιος 2019), η ιαπωνική εταιρεία έστειλε στα καταστήματα 3.2 εκατομμύρια συστήματα, πετυχαίνοντας ίδια επίδοση με την ανάλογη περίοδο την περσινή σεζόν.

Κάτι που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι προβλέψεις της Sony για το οικονομικό της έτος (που κλείνει στις 31 Μαρτίου 2020) άλλαξαν προς τα κάτω, με την ιαπωνική εταιρεία να κάνει εκτιμήσεις για πωλήσεις 15 εκατομμυρίων PS4 αντί για 16 (εκ.) που υπολόγιζε αρχικά.




Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στατιστικά, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2019 έχουν καταγραφεί 36.2 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία PlayStation Plus, αριθμός 2.3 εκατομμύρια μεγαλύτερος από την ίδια περίοδο την περσινή σεζόν.

Επίσης, σε ότι αφορά το software, πωλήθηκαν 42.9 εκ. αντίτυπα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2019, ανεβάζοντας κατά 2.3 εκ. τις επιδόσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν. 53% αυτών των πωλήσεων είναι από ψηφιακές αγορές, με το ποσοστό να σημειώνει άνοδο 10% σε σχέση με την περσινή χρονιά (όπου το digital «έγραψε» το 43% των πωλήσεων). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Πραγματι αρχικα φαινεται εντυπωσιακο νουμερο αλλα υπαρχουν καποια δεδομενα οπως τα 6 χρονια που βρισκεται η κονσολα στην αγορα,ο ανυπαρκτος αννταγωνισμος τα 2 πρωτα χρονια κυκλοφοριας και βεβαια δεν μιλαμε για μια κονσολα αλλα για 2 καθως το 2016 εχουμε σε μεγαλο βαθμο νεα κονσολα με το pro.Θελω να κανω και ενα ακομη σχολιο ειμαι φαν xbox αν και εχω ps4 γιατι πολλοι με κυνηγανε απο site σε site. Ο σχολιαστης παντα ειναι υποκειμενικος,δεν ειναι μαθηματικα.Μην με κυνηγατε λοιπον

*