Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: 110.4 εκ. PS4 στα καταστήματα και ανάπτυξη για το PS Plus

*
Η Sony ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος που τελείωσε στις 31 Μαρτίου 2020 και τα αποτελέσματα είναι -για άλλη μια φορά- εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, πάνω από 1.5 εκ. κονσόλες PS4 έφτασαν στα καταστήματα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 (τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτος), σημειώνοντας πτώση κατά 1.1 εκ. σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο. Παρόλα αυτά, η Sony κατάφερε να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις που μιλούσαν για 13.5 αποστολές PS4, αφού έφτασε τον αριθμό στα 13.6 εκ. συστήματα. Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στατιστικά, το PS Plus κατάφερε να ανεβάσει τον αριθμό ενεργών συνδρομητών κατά 5.1 εκ, φτάνοντας πλέον τους 41.5 εκ. συνδρομητές.



Σε ό,τι αφορά το software, το PS4 πούλησε 59.6 εκ. αντίτυπα στο τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους, σημειώνοντας άνοδο κατά 4.9 εκ. αντίτυπα σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο. Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως το 66% των πωλήσεων αυτών ήταν ψηφιακές και έγιναν μέσα από το PlayStation Store. Ο αντίστοιχος αριθμός την ίδια περίοδο πέρσι ήταν στο 45%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*