Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Κατεβάζει ταχύτητες στα game downloads στην Ευρώπη

*
Μέσω ανάρτησης στο PlayStation Blog, η Sony ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τις ταχύτητες των downloads για τα παιχνίδια του PlayStation στην Ευρώπη. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει το multiplayer, με την εταιρεία να υπόσχεται ποιοτικό gameplay, στα υψηλά επίπεδα που έχουν συνηθίσει οι χρήστες του PSN.

Στόχος του μέτρου είναι να διατηρηθεί η ταχύτητα του Internet σε ικανοποιητικά επίπεδα για όλους, τη στιγμή που όλο και περισσότερος κόσμος κλείνεται στο σπίτι, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Για το λόγο αυτό, η Sony συνεργάζεται στενά με τους παρόχους Internet στην Ευρώπη και ευχή όλων είναι να μην υπάρξει κάποιο blackout στο διαδίκτυο.


Ήδη, Netflix, YouTube, Amazon, Apple, Disney και πολλές άλλες εταιρείες, έχουν μειώσει την ποιότητα video στις ευρωπαϊκές χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*