Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Κλείσιμο κι άλλων servers από PS3 games

*
Η Sony ανακοίνωσε το κλείσιμο των servers για μια σειρά παιχνιδιών του PlayStation 3, κάτι που θα συμβεί στις 25 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τα Warhawk, Twisted Metal και PlayStation All-Stars Battle Royale, πράγμα που σημαίνει πως οι χρήστες PlayStation 3 και PS Vita δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν online αυτά τα τρία παιχνίδια. Το Warhawk κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 2007, το Twisted Metal εμφανίστηκε σχεδόν μια πενταετία αργότερα, στις 16 Μαρτίου 2012 και το PlayStation All-Stars Battle Royale στις 21 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Παρόλο που δεν παίζω multiplayer είναι πολύ κρίμα.
      Βέβαια είναι ειρωνικό να το λέω μιας και εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχω αγοράσει PS4 και σιγά σιγά έχω εγκαταλείψει το PS3 χωρίς να παίξω πόσα games.
      Πολύς κόσμος δεν έχει τη τύχη να αποκτήσει ακόμη τις καινούριες κονσόλες.

*