Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Μια συγχώνευση γεννά τη “Sony Interactive Entertainment”

Συνεχίζει τις αλλαγές στο εσωτερικό της η Sony και αυτή τη φορά “συμπιέζει” 2 εκ των τμημάτων της για τη δημιουργία ενός τρίτου. Τα τμήματα που συγχωνεύονται είναι τα Sony Computer Entertainment και Sony Network Entertainment, η ένωση των οποίων δημιουργεί τη “Sony Interactive Entertainment”. Το νέο τμήμα θα εδρεύει στην Καλιφόρνια και πέραν των δικών του καθηκόντων (που αφορούν σχεδόν τα πάντα στον τομέα του PlayStation σε research, development, sales, hardware και όχι μόνο) μας αναγκάζει να ξεχάσουμε το “SCE” και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε το “SIE”. Η αλλαγή θα λάβει χώρα την 1η Απριλίου στην Ιαπωνία. Αν σας φαίνεται περίεργη η επιλογή ημέρας, μην φοβάστε. Είναι απλά η ημέρα που οι ιαπωνικές επιχειρήσεις “ξεκινούν” το οικονομικό τους έτος.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δηλαδή το σήμα κατατεθέν SCE που έχουμε μάθει τόσα χρόνια (τολμώ να πω δεκαετίες), να το ξεχάσουμε.
      Αυτές οι συγχωνεύσεις των τμημάτων τι μας κάνουν... Αν και σε όσους δεν μας αρέσουν οι αλλαγές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προσαρμοστούμε.
      Μακάρι όλο αυτό να έχει θετική επίπτωση στην ποιότητα για τους αποκλειστικούς τίτλους στο Playstation. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι οι περισσότερες αποκλειστικότητες ήτανε μια χαρά μέχρι τώρα.

*