Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Ο Jim Ryan θεωρεί σίγουρες ακόμα περισσότερες εξαγορές studios

*
Ο CEO της Sony, Jim Ryan, θεωρεί σίγουρες ακόμα περισσότερες εξαγορές studios από την εταιρεία. Ύστερα από την ανακοίνωση της εξαγοράς της Bungie από τη Sony, ο Ryan σχολίασε πως αναμένονται πολλές ακόμα παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον και συμπλήρωσε πως «σε καμία περίπτωση δεν τελειώσαμε ακόμα». Συγκεκριμένα για τη λειτουργία της Bungie υπό την ομπρέλα studios της Sony δήλωσε ότι θα περάσει αρκετό χρόνο με τον Pete Parsons (CEO της Bungie) ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα αυτής της μεταβατικής περιόδου για το studio, αλλά και το γεγονός ότι θα υπάρχει αυτονομία σε αυτό. Όπως άλλωστε έγινε γνωστό από την αρχή κι ολας, η Bungie θα συνεχίσει να κυκλοφορεί multiplatform games.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εξαγορά ήταν στα σκαριά τους τελευταίους 5 με 6 μήνες και δεν πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση στην πολύ πιο πρόσφατη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*