Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Οικονομικά αποτελέσματα με μπόλικο gaming

*
Η Sony ανακοίνωσε με τη σειρά της τα νέα της οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2016. Η εταιρία παρουσίασε κέρδος 169 εκατομμυρίων δολαρίων και έσοδα 20, 7 δις, με το δεύτερο να σημειώνει πτώση 7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα συνολικά κέρδη σημείωσαν πτώση 84% αν και όπως σημειώνεται αυτό είναι κάτι που επηρεάστηκε και από τις διάφορες νομισματικές ισοτιμίες σε όλο τον κόσμο αλλά και από μια μικρή ανάσα αναζωογόνησης που δόθηκε στην Sony Pictures (920 εκατομμύρια δολάρια). Κάπως έτσι η Sony μείωσε τις προσδοκίες της για τα κέρδη ολόκληρου του έτους κατά 22% (1,7 δις.). Και πάλι το τμήμα του gaming ήταν αυτό που έδειξε χαρακτήρα για την εταιρία με 5% άνοδο στα έσοδα (5,3 δις) και 431 εκατομμύρια δολάρια κέρδη, αύξηση 35% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Από την άλλη το τμήμα των κινητών τηλεφώνων παρουσίασε έσοδα 183 εκατομμυρίων, 35% κάτω σε σχέση με πέρυσι. Μέσα σε όλα αυτά μαθαίνουμε η Sony έχει ρίξει στην αγορά 57,1 εκατομμύρια PS4, με τα 53,4 να βρίσκονται σίγουρα σε σπίτια καταναλωτών. Το PS VR πουλάει καλά και σίγουρα βοηθά να φύγουν από τα ράφια περισσότερα PS4 Pro, με την αναβαθμισμένη κονσόλα να πουλά καλύτερα από τις προσδοκίες τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οι έξυπνες, τολμηρές αλλά και τίμιες κινήσεις αναγνωρίζονται και ανταμείβονται από το κοινό.
      Μακάρι να συνεχίσει έτσι η SONY και γιατί όχι να ξεπεράσει τον εαυτό της ξανά.

*