Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Πιο κερδοφόρο το PS4 από το PS2

*
O CEO της Sony Kaz Hirai φαίνεται να έχει μεγάλες βλέψεις για το PlayStation 4, προβλέποντας μάλιστα μεγαλύτερη κερδοφορία για την εταιρία απ’ ότι με το PlayStation 2. Αυτή η εκτίμηση βέβαια δεν σημαίνει ότι η νέα κονσόλα της Sony θα ξεπεράσει σε συνολικές πωλήσεις το «ιστορικό» από άποψη ρεκόρ PlayStation 2, αλλά πιο πολύ αναφέρεται στο γεγονός ότι τα έσοδα που θα υπάρξουν από το PlayStation 4 θα είναι μεγαλύτερα για την Sony.



Ο Hirai συνυπολόγισε παράγοντες που δεν υπήρχαν την εποχή του PlayStation 2, όπως για παράδειγμα κάποιες διαδικτυακές υπηρεσίες των τελευταίων ετών, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο στην παραπάνω εκτίμηση. Οι 155 εκατομμύρια κονσόλες του PS2 μπορεί να μοιάζουν με «άπιαστο» όνειρο τη σήμερον ημέρα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί ήδη πάνω από 7 εκατομμύρια PlayStation 4 σε μόλις έξι μήνες. Για την ιστορία, η μόνη κονσόλα που έφτασε πολύ κοντά στα νούμερα του PlayStation 2 ήταν το Nintendo DS με τα 153.8 εκατομμύρια (συστήματα).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spinemm
    • Λογικο είναι ότι τα έσοδα που θα υπάρξουν από το PlayStation 4 θα είναι μεγαλύτερα για την Sony από την στιγμη που οι δυο κονσόλες δεν εχουν/ειχαν την ιδια τιμη αλλα και από τη στιγμη που το hardware από το οποιο αποτελείται το 4 δεν στοιχιζει οσο αυτό του 2 σε αναλογια τιμων....Μαλλον καποιοι πινουν καινουριο πραμα και εχουν αρχισει και μπερδευουν χρονιες,, τιμες, νουμερα πωλήσεων και αλλα στο βωμο μιας δηλωσης!!!!

    • Sapounofouskas
    • Πιστευω οτι στα 3 χρονια κυκλοφοριας του ps4 θα φτασει τουλαχιστον τα 50 εκατομμυρια συστηματα, ειδικα οταν θα εχει περασει ενας χρονος και θα εχουν βγει και οι προσφορες

*