Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Το PS5 δεν θα καθυστερήσει λόγω κορονοϊού

*
Οι φόβοι για καθυστέρηση στην κυκλοφορία του PS5 λόγω κορονοϊού είναι αρκετοί, αλλά η Sony έσπευσε να καθησυχάσει τους fans δηλώνοντας πως η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει στο προγραμματισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για το περσινό οικονομικό έτος και δήλωσε πως το PS5 θα κυκλοφορήσει, όπως ήταν προγραμματισμένο, μέσα στην εορταστική περίοδο του 2020. Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα τα ίδια, τα έσοδα ήταν μειωμένα κατά 14% σε σχέση με την ίδια περίοδο στο προηγούμενο οικονομικό έτος, με την Sony να δικαιολογεί την εξέλιξη λόγω της αναμονής του PS5.
Ενδιαφέροντα είναι και τα στοιχεία πωλήσεων του PS4 και των συνδρομών του PS Plus που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και θα βρείτε στο σχετικό νέο στο site μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*