Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Υποσχέσεις για μοναδικές ειδικές εκδόσεις του PS5

*
Η Sony άρχισε να…κελαηδάει για τα του PS5 και πλέον έχουμε και κάποιες πρώτες δηλώσεις για τα των ειδικών εκδόσεων της κονσόλας. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του τμήματος UX Design, Matt MacLaurin, απάντησε σε αρκετούς fans στο LinkedIn και δήλωσε πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει αρκετές ειδικές εκδόσεις του PS5 για όσους δεν θέλουν την απλή λευκή που έχει παρουσιαστεί και ίσως θέλουν να ταιριάξουν το σασί του συστήματος με τα χρώματα και τα σχέδια του αγαπημένου τους game. «Για όσους θέλουν κάτι πέραν του λευκού θα υπάρχουν αρκετές και πανέμορφες συλλεκτικές εκδόσεις. Το customization στις ειδικές εκδόσεις αυτές θα είναι πέραν του οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*