Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speedrunners τερματίζουν το Pokémon Shining Pearl σε λιγότερο από 20 λεπτά χωρίς να εμπλακούν σε μάχες (video)

Τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς speedrunners ως "σπασμένα", καθώς χρησιμοποιώντας διάφορα glitches μπορεί κάποιος να τα ολοκληρώσει σε λιγότερο από 20 λεπτά ενώ πριν μια εβδομάδα το ρεκόρ ήταν 51 λεπτά.

Συγκεκριμένα ο speedrunner και Vtuber, Carolio, δημοσίευσε το video που καταφέρνει και τερματίζει το Pokémon Shining Pearl σε 15:50 λεπτά, ενώ ο speedrunner, SmallAnt, εξηγεί στο δικό του video πως κατάφερε να το τερματίσει σε 17:00 λεπτά ακριβώς.




Ο νέος τρόπος για να πραγματοποιηθεί το speedrun αφορά την χρησιμοποίηση του καλαμιού ψαρέματος καθώς μπορεί να παγώσει το παιχνίδι και να διακόψει οτιδήποτε. Έπειτα υπάρχει ένας συγκεκριμένος NPC που σπρώχνει τον χαρακτήρα σας κάθε φορά που του μιλάτε και με την βοήθεια του menu glitch σταματάτε τον διάλογο μέχρι να σπρώξει τον παίκτη από ένα περβάζι, op;ote θα βρεθεί στον ουρανό και στο λεγόμενο black void. Όταν φτάσει εκεί ο πρωταγωνιστής θα μπορεί να περπατήσει μέχρι το Pokémon League να κάνει save και μόλις ανοίξει ξανά την κονσόλα του να βρίσκεται στην είσοδο κάτω από τον ουρανό.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η χρησιμοποίηση του καλαμιού ψαρέματος, όπου μαζί με την βοήθεια κάποιων άλλων glitches, μπορείτε να αποφύγετε τους Elite Four μέχρι να φτάσετε στο Hall of Fame ανενόχλητοι καθώς θα χρειαστεί να πάρετε μέρος μόνο σε μια μάχη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    ILCA

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*