Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Splatoon: Η Nintendo ανακοίνωσε φιγούρες Amiibo για τις Squid Sisters

Δεν πέρασαν λίγες μέρες που η Nintendo ανακοίνωσε πως έχει διαθέσει στα καταστήματα 25 εκατομμύρια Amiibo από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους και ήδη ρίχνει στην αγορά νέες φιγούρες, αυτή τη φορά με θέμα το Splatoon. Οι Callie και Marie, γνωστές κι ως Squid Sisters προστίθενται στην ήδη μεγάλη παρέα φιγούρων Amiibo στις 8 Ιουλίου για την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική αγορά, ενώ για την Ιαπωνία θα κυκλοφορήσουν μια ημέρα νωρίτερα. Πέρα από την συλλεκτική τους αξία οι Squid Sisters έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν πέντε νέες μουσικές συνθέσεις στο μενού του Splatoon, τις οποίες συνοδεύουν με χορευτικές κινήσεις.



Η τιμή για το πακέτο που περιέχει και τις δύο ανέρχεται στα $24.99 ενώ για την κάθε μία ξεχωριστά στα $12.99. Τέλος, την ίδια ημερομηνία η Nintendo θα διαθέσει τις ήδη υπάρχουσες φιγούρες Inkling Girl, Inkling Boy και Inkling Squid σε νέα χρώματα τόσο ως ξεχωριστά κομμάτια, όσο και ως πακέτο που θα κοστίζει $34.99.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*