Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Spring into Action Sale από τη Nintendo

*
Το Πάσχα απέχει μόλις λίγες εβδομάδες και η Nintendo αποφάσισε να προσφέρει με έκπτωση μια μεγάλη γκάμα τίτλων, για όλες τις πλατφόρμες και όλα τα πορτοφόλια, μέσω της προωθητικής ενέργειας Spring into Action Sale. Μεταξύ άλλων, οι κατοχοι Nintendo Switch μπορούν να αποκτήσουν τα Skyrim, Owlboy, Doom, SteamWorld Dig 2, ARMS, Lost Sphear, NBA 2K18, FIFA 18, Resident Evil 1& 2, Axiom Verge, Metropolis Lux Obscura, Spelunker Party, Lego City Undercover, L.A. Noire, Disc Jam, Rocket League, Shiftlings Enhanced Edition, The Coma Recut, Eliot Quest και The Bridge. Για όσους διαθέτουν 3DS, η λίστα των επιλογών περιλαμβάνει τα Xenoblade Chronicles 3D, Hyrule Warriors Legends, Monster Hunter Generations, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D κλπ και τέλος για όσους εμπιστεύονται τη διασκέδασή τους στο Wii U, υπάρχουν τα SteamWorld Heist, Darksiders Warmastered Edition και Fast Racing Neo. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 5 Απριλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*