Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Square Enix AI & Arts Alchemy: H Square Enix επενδύει στο AI

*
Η Square Enix Holdings ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες τη νέα της εταιρείας, την Square Enix AI & Arts Alchemy. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, το νέο τμήμα θα εργάζεται πάνω στο κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό να επενδύσει σε δουλειές και projects τόσο εντός της αγοράς του gaming, όσο και στον τομέα της ψυχαγωγίας γενικότερα. Σε αυτό το τμήμα, ελπίζει η Square Enix να επενδύσει όλη την εμπειρία που έχει αποκτήσει αυτά τα χρόνια από τα videogames και στη συνέχεια να πουλήσει αυτήν την τεχνολογία ΑΙ και σε άλλες εταιρείες. Η Square Enix σημειώνει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε για το θέμα το πόσο πιστεύει ότι το 5G και η Extended Reality (XR) θα την βοηθήσουν να επενδύσει αρκετά σε αυτό το κομμάτι και πως όλο αυτό θα βοηθήσει το entertainment για το επόμενο βήμα του. Τα γραφεία της Square Enix AI & Arts Alchemy θα είναι στο Tokyo, στα κεντρικά γραφεία και της Square Enix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*