Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Square Enix Presents: Νέο gameplay trailer με τα τέσσερα Classes του Outriders

Κατά την διάρκεια του Square Enix Presents, η ομάδα ανάπτυξης People Can Fly παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο Outriders, παρουσιάζοντας τα τέσσερα Classes του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα τον Trickster, που μπορεί να χειραγωγήσει το χρόνο, τον Technomancer, ειδικός στο long distance shooting, τον tanky Devastator και τον Pyromancer, τον medium-range, crowd-focused Pyromancer. Τέλος, πήραμε μια μικρή δόση από τα διάφορα biomes του παιχνιδιού, τα sidequests και το περιεχόμενο μετά το τερματισμό του παιχνιδιού.

Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για το παιχνίδι, καθώς, πέρα από το τι αποκαλύφθηκε στο showcase, πριν λίγες μέρες μάθαμε πως το Outriders θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.


Δείτε παρακάτω το gameplay trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*