Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Square Enix Presents: Το Project Hitman Sniper Assassins θα κυκλοφορήσει για iOS και Android (trailer)

Ο publisher Square Enix και η developer Square Enix Montreal ανακοίνωσαν το Project Hitman Sniper Assassins, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2021, για iOS και Android. Το παιχνίδι θα προσφέρει μία νέα ιστορία, νέους playable assassins και νέα gameplay features.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου ο executive producer της Square Enix Montreal, Dominic Allaire, "Όντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εποχής του για φορητές συσκευές, το Hitman Sniper ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών των παικτών για τίτλους του είδους. Το Hitman Sniper Assassins θα είναι ένα επαναστατικό βήμα προόδου για το είδος και περιμένουμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας με το κοινό, όταν πάρουν τη δράση στα χέρια τους, μέσα στους επόμενους μήνες".



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*