Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Square Enix publisher sale στο Humble Bundle

*
Το νέο publisher sale στο Humble Store έχει ξεκινήσει και οι κάτοχοι PC έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλους της Square Enix με έκπτωση που φτάνει έως και το 85%. Η λίστα με τα προσφερόμενα είναι αρκετά μεγάλη και ενδεικτικά αναφέρουμε τα Final Fantasy XV (€49,99), NieR: Automata (€29,99), Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (€16,49), Just Cause 3 XL Edition (€11,24), Deus Ex: Mankind Divided Digital Deluxe Edition (€11,24), Life is Strange: Before the Sttorm (€11,24), Sleeping Dogs: Definitive Edition (€4,49), Thief (€7,49), Black the Fall (€8,99) και Murdered: Soul Suspect (€7,49). Οι προσφορές ισχύουν μέρι την Πέμπτη 22 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας 18:00. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα humblebundle.com/store/promo/square-enix-publisher-week.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*