Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stadia Connect: Στις 6 Ιουνίου θα μάθουμε τιμή και ημερομηνία έναρξης του Google Stadia

*
Η Google ανακοίνωσε το πρώτο Stadia Connect της για τις 6 Ιουνίου, όπου και θα αποκαλύψει την τιμή, τα παιχνίδια και την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της πλατφόρμας Google Stadia. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί και σε μορφή streaming από το YouTube.

Μένει λοιπόν να δούμε πως θα υποστηρίξει το νέο cloud service της η Google, αλλά και το ποια παιχνίδια έχει εξασφαλίσει για την πλατφόρμα και τους πρώτους χρήστες της. Από την άλλη, θα μάθουμε περισσότερα για τις ελάχιστες απαιτήσεις σε επίπεδο σύνδεσης, αλλά και το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την υπηρεσία στα μέρη μας.


Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, το Google Stadia θα υποστηρίζει 4K/60fps με HDR, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν stream έως και 8K/120fps. Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*