Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Έρχεται στο PS5 το Final Fantasy VII Remake Intergrade (trailer)

Τελικά το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5. Το όνομά του θα είναι Final Fantasy VII Remake Intergrade και θα προσφέρει, επιπλέον, ένα νέο επεισόδιο όπου θα πρωταγωνιστούν η Yuffie και η παρέα της. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 10 Ιουνίου 2021 και το σημαντικό είναι ότι όσοι έχουν αγοράσει την έκδοση για PlayStation 4, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε εκείνη για το PlayStation 5. Μόνο το DLC με την ιστορία της Yuffie θα πωλείται ξεχωριστά. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η έκδοση για την κονσόλα νέας γενιάς θα έρθει με αρκετές βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, όπως καλύτερους φωτισμούς και ανώτερης ποιότητας textures. Επιπλέον θα υπάρχει Photo Mode και τέλος οι χρόνοι φόρτωσης θα μειωθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*