Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε το Deathverse: Let It Die για PlayStation 4 και PlayStation 5 (trailer)

Η ομάδα που έφερε το survival παιχνίδι Let It Die το 2016 και έφτασε τα 7 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως, επιστρέφει με το Deathverse: Let It Die. Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες θα πάρουν μία γεύση από την multiplayer εκδοχή.

Το Deathverse: Let It Die χρονικά τοποθετείται μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, όπου οι παίκτες πολεμούν σε ένα survival TV reality show, το Death Jamboree. Το show λαμβάνει χώρα σε έναν εικονικό κόσμο γνωστό ως το Deathverse.


Οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλούς αντιπάλους. Όλοι οι «συμμετέχοντες» θα φοράνε μία ειδική στολή που ονομάζεται Wilson. Πρόκειται για μία συσκευή (ρομποτ) η οποία θα τους βοηθάει στις μάχες. Οι ειδικές στολές είναι σχεδιασμένες να έχουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες μεγάλης εμβέλειας μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας. Φυσικά θεωρούνται ένα must-have item.

Οι στολές Wilson έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε drone, ακόμα και σε όπλα. Στο trailer παιχνιδιού κάνει την εμφάνισή της μία πληθώρα όπλων, όπως σφυριά, μαχαίρια και κατάνες. Όλα αυτά γίνονται διαθέσιμα μέσω upgrade.

Όλες οι μάχες σας δίνονται καθώς καταγράφει το studio Death Jamboree. Το συγκεκριμένο studio τοποθετείται σε ένα απομακρυσμένο νησί το οποίο είναι μολυσμένο με SPLithium – μια μορφή ενέργειας. Με αυτή την ενέργεια λειτουργούν και οι στολές Wilson. Το SPLithium είναι μία εξαιρετικά χρήσιμη μορφή ενέργειας, αλλά είναι δυνητικά θανατηφόρα. Μετά την χρήση της μετατρέπεται σε ένα δηλητηριώδες απόβλητο.

Όπως φαίνεται και στο trailer πρωταγωνιστούν πολλοί και ενδιαφέροντες χαρακτήρες με ιδιαίτερο art και χρώματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*