Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Νέο gameplay video απέκτησε το Five Nights at Freddy's: Security Breach

Κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου State of Play, οι Steel Wool Games και Scottgames παρουσίασαν ένα νέο gameplay trailer για το Five Nights at Freddy's: Security Breach. Οι παίκτες καλούνται να ελέγξουν τον Gregory, ένα μικρό αγορί που παγιδευέται στο Freddy Fazbear's Mega Pizzaplex κατά την διάρκεια της νύχτας. Το μυστικό επιβίωσης στο τρομακτικό αυτό κατάστημα είναι η ταχύτητα και το stealth. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Gregory είναι ο ίδιος ο Freddy Fazbear, ο οποίος θα οδηγήσει το μικρό αγορί προς την έξοδο και θα το προστατεύσει από τους διάφορους κινδύνους, προσφέροντας ακόμη και το birthday-cake-hatch του ως μέτρο προστασίας.

Το Five Nights at Freddy's: Security Breach αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε παρακάτω το νέο επίσημο gameplay trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*