Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε επίσημα για τις 6 Αυγούστου

*
H Sony επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα νέο State of Play που έρχεται στις 6 Αυγούστου και θα μας φέρει περισσότερες ανακοινώσεις για το PS5 και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ στις 23.00 ώρα Ελλάδος, η ιαπωνική εταιρεία θα εστιάσει στα third party games που θα έρθουν στο PS4 και στο PS VR, αλλά και σε κάποιες ανακοινώσεις για τίτλους του PS5 και ενημερώσεις για κάποια indies που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του Ιουνίου. Η διάρκεια του State of Play θα ξεπεράσει τα 40 λεπτά και θα έχει αρκετό gameplay και ανακοινώσεις. Πάντως, η Sony ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για games των PlayStation Studios ούτε κάποια ενημέρωση για το PS5, την τιμή, την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις προ-παραγγελίες της κονσόλας. Περισσότερα την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν και ραντεβού σε Twitch και YouTube.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*