Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Αποκαλύφθηκε το battle royale game Hunter’s Arena: Legends, το πρώτο δωρεάν PS Plus game του Αυγούστου (trailer)

Στο πλαίσιο του νεότερου State of Play αποκαλύφθηκε το Hunter’s Arena: Legends, ένα καινούργιο battle royale game 30 ατόμων. Το παιχνίδι μεταφέρει τους παίκτες στην αρχαία Ασία όπου θα χρησιμοποιήσουν πολεμικές τέχνες και σπαθιά για να νικήσουν τους αντιπάλους τους και να σκοτώσουν δαίμονες. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου για PlayStation 5 και PlayStation 4 και θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PS Plus έως και τις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο Hunter’s Arena: Legends θα περιέχονται 17 playable hunters με ξεχωριστά στυλ μάχης. Ο καθένας τους θα μπορεί να εκτελέσει διαφορετικά combos επιθέσεων και θα έχει την ικανότητα να αποφύγει αντίπαλα χτυπήματα έχοντας την ευκαιρία να αντεπιτεθεί για να κερδίσει σημαντικό έδαφος στη μάχη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*