Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Μια ακόμα παρουσία για το First Class Trouble, ένα social deception παιχνίδι (trailer)

Κατα τη διάρκεια του event της Sony, έκανε ξανά την εμφάνισή του το First Class Trouble. Είναι ένας social deception τίτλος, όπως το Among Us. Οι παίκτες βρίσκονται στο Alithea, ένα πολυτελές διαστημόπλοιο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης επαναστατεί και στρέφει ολόκληρο το διαστημόπλοιο εναντίον των παικτών.

Ο ρόλος σας θα είναι είτε να επιβιώσετε ως Resident, είτε να σκοτώσετε όλους τους Residents ως Personoid. Tα Personoids είναι ανθρωπόμορφα ανδροειδή τα οποία εργάζονται στο διαστημόπλοιο ως προσωπικό, και κάποιος έχει εισβάλλει στο σύστημά τους και τα έχει στρέψει εναντίον των επιβατών.

Το κάθε μέλος της ομάδας έχει δικά του objectives να εκπληρώσει, και όπως άλλα παιχνίδια του είδους, η συνεργασία και οι προβλέψεις για το ποιος είναι Resident και ποιος είναι Personoid θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο δρόμο προς τη νίκη.

Το First Class Trouble θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 2 Νοεμβρίου 2021. Το Early Access έχει ήδη ξεκινήσει στο Steam απο τις 8 Απριλίου. Δείτε το νέο trailer του State of Play, στο οποίο οι developers εξηγούν τη δομή του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*