Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam Link: Trailer, συγγνώμες και δωράκια για τους Mac users

Εντός Νοεμβρίου αναμένεται το Steam Link της Valve με υποσχέσεις για πιο “καναπεδάτο” gaming. Το παρακάτω trailer έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι κυκλοφορεί σύντομα αλλά και τι θα προσφέρει στο χρήστη, επιτρέποντας για παιχνίδι σε οποιοδήποτε monitor διαθέτετε μέσα στο σπίτι σας αλλά και 1080p60. Για το δεύτερο φυσικά θα πρέπει το PC σας να μπορεί να σηκώσει τέτοια ανάλυση και framerate μιας και η πληροφορία από εκεί ξεκινά. Παρακάτω θα βρείτε το trailer του Steam Link ενώ μπορείτε να προχωρήσετε σε προπαραγγελία εδώ.


Πριν όμως από αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως το hardware της Valve δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως πρέπει σε Mac, είτε δημιουργώντας προβλήματα, είτε με πλήρη αδυναμία λειτουργίας. Έτσι όσοι χρήστες έχουν ήδη στα χέρια τους είτε Steam Link είτε Steam Controller και αντιμετωπίζουν προβλήματα, λαμβάνουν αρχικά ένα mail συγγνώμης από την Valve και στη συνέχεια το Valve Complete Pack, δωρεάν. Το συγκεκριμένο πακέτο τιμολογείται κανονικά στα 99,99 δολάρια και περιέχει όλους τους τίτλους της Valve που είτε έχουν ήδη κυκλοφορήσει, είτε θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Το πρόβλημα αναμένεται να διαρκέσει για μερικές εβδομάδες ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω εντός 60 ημερών και να κρατήσουν το Valve Complete Pack. Τώρα που ξέρετε όλη την ιστορία, δείτε και το trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*