Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam: Τέλος υποστήριξης για Windows XP και Vista

*
H Valve ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να σταματήσει να υποστηρίζει συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows. Από 1η Ιανουαρίου 2019, τα Windows XP και Windows Vista δεν θα υποστηρίζονται. Όσοι χρήστες του Steam διαθέτουν ένα από αυτά τα συστήματα και επιθυμούν να συνεχίσουν να παίζουν τα παιχνίδια που έχουν στην κατοχή τους, θα πρέπει να αναβαθμιστούν σε Windows 7, 8, 8.1 ή 10. Η επίσημη εξήγηση για την κίνηση αυτή είναι ότι τα νεότερα features του Steam βασίζονται σε μια ενσωματωμένη έκδοση του Google Chrome, που πλέον δεν λειτουργεί σε παλαιότερα συστήματα. Επιπλέον, οι μελλοντικές εκδόσεις του Steam απαιτούν χαρακτηριστικά και ενημερώσεις ασφαλείας των Windows που υπάρχουν μόνο στα Windows 7 και σε μεταγενέστερες εκδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*