Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Langrisser I

Η NIS America δημοσίευσε ένα νέο trailer για το “Langrisser I & II”, το οποίο παρουσιάζει την ιστορία του Langrisser I. 

Πριν από πολύ καιρό, έγινε ένας τρομερός πόλεμος, ύψιστο έπαθλο του οποίου ήταν ένα θρυλικό σπαθί, που έδινε στον κάτοχο του απεριόριστη δύναμη. Το όνομα του πανίσχυρου σπαθιού ήταν Langrisser και φυλασσόταν από την βασιλική οικογένεια της Baldea. Παρόλα αυτά, ένας ακόμα μεγάλος πόλεμος πρόκειται να ξεσπάσει εξαιτίας της δίψας για δύναμη του Kaiser Digos και της Αυτοκρατορίας Dalsis που διοικεί. Πλέον, η μοίρα του βασιλείου της Baldea βρίσκεται στα χέρια του πρίγκιπα Ledin, ο οποίος καλείται να επανακτήσει το Langrisser και να επικρατήσει έναντι του κακού.


To Langrisser I & II έρχεται σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC στις 10 Μαρτίου 2020 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο story trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*