Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Marvel’s Guardians of the Galaxy

Η Square Enix και η Eidos Montreal, παρουσίασαν το story trailer για τον επερχόμενο τίτλο τους, Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Galactic War. Οι παίκτες θα πάρουν τον ρόλο του Peter Quill και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Guardians of the Galaxy, θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια σ' όλο τον γαλαξία αναζητώντας φήμη, πλούτη προσπαθώντας να ξεφύγουν από τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει.


Κατά την διάρκεια του νέου trailer, ο Grand Unifier Raker καλεί τους Star-Lord, Drax, Gamora και τον Groot να παρευρεθούν σε μια τελετή του μυστηριώδεις Matriarch, όπου θέλει να τους αποκαλύψει την αλήθεια που θα έβαζε ένα τέλος στο πένθος και τα βασανιστήρια. Τα πράγματα όμως δεν κυλάνε όπως θα περίμεναν οι Guardians και έτσι βρίσκονται στην δυσμενής θέση να τους κυνηγάει ο μισός γαλαξίας.

Μάλιστα εμφανίζονται και άλλες γνωστές φυσιογνωμίες από το σύμπαν των Guardians of the Galaxy όπως ο Xandarian Worldmind και ο τηλεπαθητικός σκύλος, Cosmo. Επίσης η μουσική που παίζει στο trailer, είναι ένα νέο κομμάτι από την μπάντα Star-Lord με τίτλο “Space Riders (With No Names)”. O Peter Quill στο σύμπαν των Guardians εμπνεύστηκε το ψευδώνυμο του από την ομώνυμη μπάντα.

To Marvel’s Guardians of the Galaxy θα λανσαριστεί στις 26 Οκτωβρίου 2021 για Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam,Epic), ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch θα είναι μέσω του cloud της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Eidos Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*