Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το My Hero One’s Justice

*
Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα story trailer για το My Hero One’s Justice. Πρόκειται για ένα 3D arena fighting game που βασίζεται στο δημοφιλές εβδομαδιαίο Shonen Jump manga και anime franchise και στο video που ακολουθεί μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο νέο Mission Mode. Σε αυτό οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετές διαφορετικές καταστάσεις και δύσκολους αντιπάλους, όπου για τον καθένα ισχύουν διαφορετικοί κανόνες. Όσοι βγουν νικητές από αυτές τις μάχες θα λάβουν ως ανταμοιβή νέα αξεσουάρ και Hero Coins. Τα Hero Coins είναι το δωρεάν νόμισμα του My Hero One’s Justice. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το customization των χαρακτήρων στο Online Mode. Εκεί είναι δυνατή η δημιουργία ομάδων που απαρτίζονται από ήρωες και κακοποιούς και στη συνέχεια αρχίζουν οι μάχες ενάντια στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Επιπλέον, στο trailer παρουσιάζονται πλάνα απο το νέο Story Mode, όπου οι fans θα απολαύσουν για μια ακόμα φορά την ιστορία του anime. Ξεκινώντας αμέσως μετά την εκπαίδευση του Izuku Midoriya με τον Gran Torino, η ιστορία επικεντρώνεται σε μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές του franchise, δίχως σε καμία περίπτωση να ξεφεύγει από την original πλοκή. Ακόμα όσοι αγοράσουν τον τίτλο θα βιώσουν την ιστορία και από τις δύο όψεις της. Τόσο ως Hero, τόσο και ως Villain. Σας θυμίζουμε ότι το My Hero One’s Justice θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*