Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το Trine 4: The Nightmare Prince

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να πλησιάζει, η Modus Games και η Frozenbyte δημοσίευσαν ένα story trailer για το Trine 4: The Nightmare Prince.  Amadeus, Pontius και Zoya, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε ένα φανταστικό ταξίδι.

Αυτή τη φορά αποστολή τους είναι να βρουν τον Prince Selius, έναν νεαρό με υπερβολικό ζήλο, που η επιθυμία του να μάθει μαγικά κόλπα κατάληξε στο να περικυκλωθεί το βασίλειο από τέρατα του σκότους, τα οποία έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τα ξόρκια του πρίγκιπα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα και η τριάδα των πρωταγωνιστών δεν έχει απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή της.


Το Trine 4: The Nightmare Prince σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς σε 2,5D. Το σύστημα μάχης θα είναι πλήρως ανανεωμένο και το soundtrack αναμένεται, για άλλη μια φορά, εντυπωσιακό. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*