Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer και πληροφορίες για το season pass του Watch Dogs: Legion

Η Ubisoft δημοσίευσε το story trailer του Watch Dogs: Legion αλλά και πληροφορίες για το περιεχόμενο που θα προστεθει στο παιχνίδι μετά το λανσάρισμα. Στο Watch Dogs: Legion, η Zero-Day, μια άγνωστη οντότητα, κατηγορεί την DedSec για τους βομβαρδισμούς που οδήγησαν στην πτώση του Λονδίνου. Στόχος των παικτών να δημιουργήσουν πυρήνες αντίστασης, προκειμένου να απελευθερώσουν την αγγλική πρωτεύουσα.

Ακόμα, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το online multiplayer mode του τίτλου θα προστεθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2020, ως μέρος ενός δωρεάν update για όλους τους παίκτες. Το online mode του Watch Dogs: Legion θα προσφέρει:


Free-roam open-world co-op όπου οι παίκτες θα συνεργάζονται με φίλους τους, δημιουργώντας ομάδες αποτελούμενες από έως και τέσσερεις παίκτες, που στη συνέχεια θα εξερευνούν το Λονδίνο και θα παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.

Νέες αποστολές co-op για δύο έως και τέσσερεις παικτες, που θα χρησιμοποιούν τα νέα co-op gameplay mechanics και θα επιτρέπουν τη δημιουργία της τέλειας ομάδας.

Αποστολές co-op Tactical Ops τεσσάρων παικτών, που θα απαιτούν συνεργασία και αποδοτικότητα.

Το Player-vs-Player (PvP) mode, Spiderbot Arena, όπου τέσσερεις έως οκτώ παίκτες θα ελέγχουν οπλισμένα spiderbots και θα παίρνουν μέρος σε συναρπαστικά free-for-all deathmatches.

Το 2021 θα προστεθεί νέο, δωρεάν περιεχόμενο για το single-player mode, που θα περιλαμβάνει:

Νέους χαρακτήρες, με νέες ικανότητες
Νέες αποστολές
Το New Game Plus mode


Επίσης, όσοι αγοράσουν το Season Pass θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Bloodline, ένα νέο storyline που μετέχουν ο Aiden Pearce από το original Watch Dogs και ο Wrench από το Watch Dogs 2, πλήρως playable σε single-player campaign και online, με δύο άλλους χαρακτήρες, που είναι οι:

- Darcy, μέλος της Assassin Order, χάρη σε ένα cross-over με τη σειρά Assassin’s Creed και
- Mina, πειραματόζωο που έχει την ικανότητα να ελέγχει το μυαλό των άλλων

Το Season Pass θα προσφέρει επιπλέον αποστολές για την DedSec, το original Watch Dogs Complete Edition του 2014 και πολλά άλλα. Είναι διαθέσιμο ως μέρος των εκδόσεων Gold, Ultimate και Collector.

Το Watch Dogs: Legion θα λανσαριστεί στις 29 Οκτωβρίου για Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia και Windows PC (Epic Games, Uplay, UPLAY+). Στις 10 Νοεμβρίου αναμένεταο για Xbox Series X και Xbox Series S και δυο μέρες αργότερα ψηφιακά για PlayStation 5 και σε φυσική μορφή στις 25 Νοεμβρίου. Όταν ανέβει το σχετικό κανάλι της Ubisoft θα αποκτήσουν πρόσβαση και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Amazon Luna.

Τέλος, αγοράζοντας το παιχνίδι για Xbox One ή PlayStation 4, αποκτάτε αυτομάτως πρόσβαση στην έκδοση για την αντίστοιχη κονσόλα επόμενης γενιάς, δίχως το οποιοδήποτε κόστος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*