Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streaming μέσω Google Stadia για τους συνδρομητές Ubisoft+

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+ περιλαμβάνει πλέον υποστήριξη για Google Stadia. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές μπορούν να δημιουργούν δωρεάν έναν λογαρισμό στο Google Stadia και να κάνουν stream παιχνίδια της Ubisoft μέσω cloud, σε συσκευές που υποστηρίζεται κάτι τέτοιο.

Το rollout θα χρειαστεί κάποιες μέρες μέχρι να καλυφθούν όλοι οι χρήστες και για την ώρα, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Google Stadia με το profile που έχουν στο Ubisoft+ μέσω της ιστοσελίδας της Ubisoft. Η ποιότητα του streaming θα περιορίζεται στα 1080p, όπως ακριβώς συμβαίνει με όσους έχουν επιλέξει το δωρεάν tier του Google Stadia. Ανάμεσα στα παιχνίδια που θα μπορέσετε να κάνετε stream είναι το Assassin’s Creed Valhalla και το Watch Dogs: Legion.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*