Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Studio στο Los Angeles από την Stadia Games and Entertainment με την επικεφαλής την executive producer του God of War

*
Η Stadia Games and Entertainment είναι το τμήμα της Google που ασχολείται με την παραγωγή αποκλειστικών τίτλων για τη συνδρομητική πλατφόρμα Stadia. Πριν από ένα χρόνο ανακοινώθηκε το πρώτο studio της εταιρείας στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Τώρα, η αντιπρόεδρος της Stadia Games and Entertainment, Jade Redmond, αποκάλυψε ότι το επόμενο studio θα βρίσκεται στο Los Angeles, με επικεφαλής την Shannon Studstill, μια βετεράνο της βιομηχανίας gaming, με εμπειρία δεκαετιών, που έχει διατελέσει executive producer της σειράς God of War.


Το νέο studio θα επικεντρωθεί όχι μόνο σε αποκλειστικότητες για το Google Stadia, αλλά και σε νέους μηχανισμούς gameplay όπως τα Crowd Play, State Share και Semantic ML.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*