Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest, νέο πολύμηνο event με την υπογραφή του Geoff Keighley

*
Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε το Summer Game Fest 2020, ένα πολύμηνο event με εκδηλώσεις και ανακοινώσεις από πολλούς publishers. Η εκδήλωση θα «τρέξει» από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο και θα συμμετέχουν σε αυτήν εταιρείες όπως οι 2K Games, Activision Publishing, Bandai Namco Entertainment, Bethesda Softworks, Blizzard Entertainment, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, Electronic Arts, Microsoft, Private Division, Riot Games, Sony Interactive Entertainment, Steam, Square Enix και Warner Bros. Interactive Entertainment. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε event θα υπάρχουν από τον εκάστοτε publisher, ενώ ακόμη περισσότερες εταιρείες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.



Οι χρήστες Steam, Xbox και άλλων πλατφορμών θα έχουν άμεση πρόσβαση σε ειδικά demos περιορισμένης διαθεσιμότητας, ενώ το ήδη γνωστό Steam Game Festival: Summer Edition θα «τρέξει» από τις 9 έως και τις 14 Ιουνίου. Η μετάδοση του event θα γίνει μέσω των παραδοσιακών social media platforms, όπως Facebook, Twitch και YouTube. Ο ίδιος ο Geoff Keighley θα είναι ο οικοδεσπότης ειδικών pre και post shows για τα πιο σημαντικά events και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου με το Gamescom 2020: Opening Night Live. Δείτε περισσότερα στο σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*