Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super Mario Odyssey και Breath of the Wild συμβατά με το Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως τα Super Mario Odyssey και The Legend of Zelda: Breath of the Wild θα είναι συμβατά με το Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit που θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου. Τα σχετικά updates για τα δύο παιχνίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 25 του μήνα και θα προσθέσουν περιεχόμενο και νέες δυνατότητες. Στο Super Mario Odyssey, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν διαφορετικά μικρές περιοχές των Cap, Seaside και Luncheon Kingdoms, συλλέγοντας music notes, coins και ολοκληρώνοντας objectives για 3 αποστολές. Στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, θα προσφέρεται η περιπλάνηση μέσα από την κατασκευή σε διάφορες περιοχές του κόσμου και ο παίκτης θα μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το mode όποτε το επιθυμεί. Δείτε ένα σχετικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*