Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Switch: Αλλαγές και διευκρινίσεις για τα online services

*
Για την ώρα συγκεκριμένα online features του Nintendo Switch είναι δωρεάν για όλους και η Nintendo αποσαφήνισε το τι τελικά θα συμβεί με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Αυτό αναμενόταν εντός του φθινοπώρου αλλά τελικά καθυστερεί μέχρι το 2018, χωρίς να ξέρουμε έστω στο περίπου πότε εντός του συγκεκριμένου έτους θα το δούμε. Η υπηρεσία θα κοστίζει 19,99 δολάρια το χρόνο, ενώ θα υπάρχουν και μικρότερα πακέτα (3,99 δολάρια για ένα μήνα, 7,99 δολάρια για τρεις μήνες), με την τιμή να μην περιλαμβάνει online lobbies και voice chat μιας και αυτά αναμένονται μαζί με το αντίστοιχο smartphone app. Μια έκδοση του συγκεκριμένου app αναμένεται εντός του καλοκαιριού.



Η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή έρχεται με τα Classic Games που θα μπορείτε να παίζετε εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή. Το αρχικό πλάνο της Nintendo μιλούσε για ένα διαφορετικό τίτλο κάθε μήνα, αλλά τελικά αυτό αλλάζει μιας και οι παίκτες θα έχουν συνέχεια πρόσβαση σε συλλογή παλιών κλασικών τίτλων και θα μπορούν να παίξουν όσους από αυτούς θέλουν και για όσο θέλουν εφόσον έχουν ενεργή συνδρομή. Υπενθυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις υποστηρίζουν νέα features όπως online play. Βρείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο επίσημο site
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Και κλασσικα οι περισσοτεροι θα πουν "Ειναι στην μιση τιμη απο τους αλλους!!!" και "Ετσι γινεται σωστα, μπραβο mama νιντεντο!" αντι αν σκεφτουν πως αυτες οι online υπηρεσιες θα επρεπε να ειναι δωρεαν και οχι αναγκαστικο πακετακι με τα NES games .

*