Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Switch: Νέο dock από την Nyko

*
Αρκετοί μπορεί να είναι οι λόγοι για να αγοράσετε δεύτερο dock για το Nintendo Switch σας και η Nyko έρχεται να δώσει τη δική της λύση. Μας παρουσιάζει έτσι το Portable Docking Kit, ένα πολύ μικρό dock για το Nintendo Switch, που σας επιτρέπει να συνδέσετε κανονικά την κονσόλα σας σε μεγάλη οθόνη, όπως και με το συμβατικό dock. Δεν καλύπτει την κονσόλα σε κανένα σημείο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις, γνωστές πλέον, γρατσουνιές στην οθόνη. Ταυτόχρονα όμως λόγω του μικρού του μεγέθους δεν διαθέτει USB ports, οπότε δεν μπορείτε να φορτίσετε χειριστήριο ή να συνδέσετε το USB Lan adapter. Η τιμή του ορίζεται στα 44,99 δολάρια και το μεγαλύτερο του ατού συνολικά είναι το μέγεθός του μιας και μπορείτε να το μεταφέρετε παντού με μεγάλη ευκολία. Το Portable Docking Kit της Nyko αναμένεται εντός του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*