Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο SpeedRunners στο Xbox One

Το 2D side-scroller platformer SpeedRunners θα κυκλοφορήσει και στο Xbox One, σύμφωνα με δηλώσεις της εκδότριας εταιρείας tinyBuild. To παιχνίδι, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Xbox One σαν Xbox Live Indie Game, θα βελτιωθεί από το studio ανάπτυξης DoubleDutch Games, καθώς οι υπεύθυνοι δεν ήταν ευχαριστημένοι από την έκδοση που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Early Access πρόγραμμα του Steam.



Στόχος του παιχνιδιού είναι να προηγηθείτε τόσο πολύ σε σχέση με τους αντιπάλους σας, έτσι ώστε αυτοί να βγουν εκτός των ορίων της οθόνης. Τότε χάνουν μια ζωή και όλοι κάνουν respawn όταν έχει μείνει μόνο ένας δρομέας. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να παραμείνει μόνο ένας παίκτης, o οποίος αναδεικνύεται νικητής. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει online και τοπικό co-op τεσσάρων παικτών, αλλά και Level Creator, όπου οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν τα επίπεδα που σχεδίασαν.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*