Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

THQ Nordic και Koch Media αντάλλαξαν IPs

*
Δύο εταιρείες του Embracer Group ανακοίνωσαν πως ανταλλάζουν IPs, μεταφέροντας τα δικαιώματα γνωστών σειρών από τα χέρια της μίας σε αυτά της άλλης. Η THQ Nordic ανακοίνωσε πως μεταφέρει τα δικαιώματα των Red Faction και Painkiller στην Koch Media, παίρνοντας ως αντάλλαγμα αυτά των Risen, Sacred, Rush for Berlin, Second Sight και Singles: Flirt Up Your Life. H σκέψη για αυτή την κίνηση έχει να κάνει με το ότι η Embracer θέλει να φέρει τα franchises που έχει εξαγοράσει στα χέρια των δημιουργών τους. Το Red Faction έρχεται έτσι κοντά στην Volition, ενώ το Risen στην Piranha Bytes (που ανήκει εδώ και ένα χρόνο στην THQ Nordic). Ευελπιστούμε ότι αυτές οι μεταγραφές θα βγουν σε καλό για όλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*