Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ta Romancing SaGa 3 Remaster και Romancing SaGa Re: Universe εμφανίστηκαν στην TGS 2018

*
Η Square Enix ανακοίνωσε δυο τίτλους Romancing SaGa κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show 2018. Για αρχή υπάρχει το Romancing SaGa 3 remaster που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, PC, Android και iOS στις αρχές του 2019. Ουσιαστικά πρόκειται για το HD remaster του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει για το Super Famicom και αφορούσε τις περιπέτειες των Ellen the axe wielder, Harid the mercenary, Julian the swordsman, Katharina the bodyguard, Mikhail the marquis, Monica the princess, Sarah the archer και Thomas the merchant. Από την άλλη, το Romancing SaGa Re: Universe θα είναι ένας free-to-play τίτλος για φορητές συσκευές, με πρωταγωνιστές χαρακτήρες από το παρελθόν της σειράς. Τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται 300 χρόνια μετά από αυτά του Romancing SaGa 3 και ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*