Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Take-Two Interactive: Οικονομικά αποτελέσματα με κυρίαρχο το GTA

Ήρθε η ώρα για λεπτομέρειες επί των οικονομικών μεγεθών της Take-Two Interactive για τι τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους και όπως πάντα τα νούμερα του Grand Theft Auto σβήνουν οτιδήποτε άλλο στον ορίζοντα. Το GTA V “έριξε” στην αγορά πάνω από 60 εκατομμύρια τεμάχια (shipped) ενώ το GTA Online συνεχίζει την ανοδική (οικονομικά) πορεία του, κάνοντας νούμερα ρεκόρ τον περασμένο Δεκέμβριο. Βέβαια δεν δόθηκαν πιο συγκεκριμένα νούμερα στη δημοσιότητα. Το NBA 2K16 “μέτρησε” 6 εκατομμύρια shipped units και τα κέρδη που προσέφερε στην εταιρία ήταν μεγαλύτερα από προηγούμενους τίτλους της σειράς. Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο υπήρξε αύξηση πωλήσεων 72%, ενώ η mobile version “ανέβηκε” κατά 60%. Όσον αφορά τους μελλοντικούς τίτλους, η Take-Two Interactive ανέφερε ξανά πως το Mafia 3 θα κυκλοφορήσει εντός του έτους.



Συνολικά μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου τα έσοδα σημείωσαν πτώση 22% σε σχέση με πέρυσι (414 εκατομμύρια δολάρια φέτος, 531 εκατομμύρια πέρυσι) αν και φαίνεται πως και πάλι η Take-Two Interactive είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*